Menu

TROMPETTIST GEZOCHT.
Het Edelweiss Trio, een Duits-Nederlandse muziekgroep, zoekt een trompettist in de regio Twente-Overijssel die interesse heeft om in een combo Oberkrainer- en Tirolermuziek te spelen. Optredens tegen vergoeding, niet alleen om plezier aan volksmuziek. Bij voorkeur wordt gezocht naar een trompettist uit opgeheven Egerland-kapellen in het grensgebied. PA-installatie, noten en techniek zijn voorhanden. Geïnteresserde muzikanten in de regio De Lutte, Hengelo, Almelo, Dinkelland tot Coevorden worden verzocht zich te melden met informatie. Standplaats is Nordhorn-D.
Contactpersoon is   Hermann Hilderink, Woltermanns Maate 4, 48531 Nordhorn, telefoon 0049 5921-35117, fax 0049 5921 35144, mobiel 0049 171-99 898 99. Mail :
info@edelweiss-trio.deHet Edelweiss Trio bestaat uit drie ervaren muzikanten op het gebied van volksmuziek: Björn Wedding (Winterswijk), Hermann Hilderink (Nordhorn-D) en Franz-Josef Saalmann (Enschede).
Ze staan garant voor de juiste stemming op uw evenement of feest en bieden u een unieke geluidservaring voor uw gasten. Uit jarenlange ervaring op het gebied van volksmuziek evenementen weten zij, dat de volksmuziek uit het Alpenland nog steeds erg populair is bij het publiek.

Per direct zijn zij met een breed repertoire, in combinatie met een goede geluidsinstallatie, op tour in zowel Nederland als Duitsland. Met een zeer afwisselend repertoire van vlotte volksmuziek tot oude Schlagers, zorgen zij voor de juiste stemming. Een overzicht van het programma vindt u op de eigen webiste.
De samenstelling van de groep biedt de mogelijkheid om verschillende genres ten gehore te brengen. Met instrumenten zoals Steirische Harmonika, accordeon, gitaar, bas en alphoorn brengen zij de volksmuziek uit het alpenland naar uw evenement. De  interpretatie van o.a. bekende harmonica-, Oberkrainer-, Egerländer-, Tiroler- en Schlagerhits zal een blijvende indruk achterlaten.

Ga voor meer informatie en contact naar www.edelweiss-trio.de